NOT KNOWN FACTS ABOUT MANTAR TOHUMU

Not known Facts About mantar tohumu

Not known Facts About mantar tohumu

Blog Article

Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere advertımı, e-posta adresimi ve Web page adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to get the most effective YouTube working experience and our most up-to-date capabilities. Learn more

Hastalık ve zararlı kontrolü: Mantarlar çeşitli hastalıklara ve zararlılara karşı hassastır.

Bu aşamalarda yapılacak hatalar istiridye mantarı kompost hastalıkları oluşmasına neden olacaktır.

Sizde mutfaklarınızda kültür mantarına bolca yer veriyorsanız bu yazımıza mutlaka göz atmalısınız

İSTİRİDYE MANTARI HoweverİŞTİRME REHBERİ Ürünlerimizin yanında siz değerli müşterilerimize göndereceğimiz sadeleştirilmiş istiridye mantarı rehberi ile işiniz daha kolay hale gelecek ve aklınıza takılan soruları sormak için uzaman arkadaşlarımızdan dilediğiniz zaman Destek alabileceksiniz. Rehberimizde bulabileceğiniz konu başlıklarının bazılarını sizin için listeledik.

Mevsim şartlarına uygun olarak aşılanan yüksek kalitede istiridye get more info mantar misellerimiz ile yüksek oranda verim alın.

Araştırmacılar, bu durumun mantarların kan şekerinin artmasına neden olan bazı proteinleri engellerken vüSlash dokularında şeker kullanımı artırdığından kaynaklandığını öne sürdüler.

Kompost hazırlanırken su olarak klor içermeyen su kullanılmalıdır. Bunun için taşıma su veya doğrudan dere suları kullanılabilir. Klor, istiridye mantarı tohumlarının gelişimini ve verimini olumsuz olarak etkileyecektir.

Kalitelitohumları emeğinizle birleştirerek ülkemizde altın değerinde kabul edilenşahane kuzu göbeği mantarları yetiştirebilirsiniz.

Antioksidan özelliği ile serbest radikallerin kırılmasında lawnımcı olur. Kolesterolün dengelenmesine katkı sağlar. Antibakteriyel özelliği sayesinde doğal bir antibiyotik gibi bakterilerin yok olmasına gardenımcı olur.

Kompost içerisindeki katı besin maddelerine substrat denir. İstiridye mantarı miselinin yani tohumun gelişimi, katı besin maddesi yani substrat içindeki karbon/azot oranına bağlıdır.

Buhar kazanıyla yapılan bu işlem sayesinde, yetişen mantarların sağlığı riske atma gibi bir ihtimali olmaz.

Araştırmacılar, istiridye mantarının yukarıdakilerin yanı sıra aşağıdaki faydaları da sağlayabileceğini söylemektedir:

Report this page